Užívajte si dobrý spánok!

Spánok na kľúč

Viete, ako najlacnejšie, najrýchlejšie a bez starostí zabezpečíte kvalitný spánok sebe, svojej rodine alebo podnájomníkom či hosťom vo vašom penzióne?

Dnešný život sa veľmi rýchlo mení. Bežne sa aj niekoľkokrát sťahujeme za prácou, častejšie meníme bývanie aj vzťahy. Deti potrebujú najprv detskú, potom študentskú izbu, na vysokej zariadiť privát a neskôr vlastné bývanie, alebo podnájom. To znamená neustále vyberať a kupovať nové postele, rošty, matrace a potom ich prípadne predávať a investovať do ďalších.

Zabudnite na tieto starosti - objednajte si dobrý SPÁNOK NA KĽÚČ ako službu od nás!

Spánok na kľúč VEGAS je nová služba, v rámci ktorej vám za mesačný poplatok poskytneme kompletné „vybavenie“ na dobrý spánok - matrace, postele, rošty a ďalšie. Skutočne sa nemusíte o nič starať, všetko dovezieme, vynesieme, kam bude treba a všetko zmontujeme tak, ako sa má! V cene je aj pravidelné čistenie a servis! A každé 2 roky vám matrace vymeníme za nové!

Službu Spánok na kľúč VEGAS poskytujeme na 24 mesiacov.

Po uplynutí tejto doby sa môžete rozhodnúť:

službu obnovíte a získate nové matrace na ďalších 24 mesiacov,

prenájom ukončíte a matrace vrátite,

prenájom ukončíte a matrace odkúpite za zostatkovú cenu.

Cenník mesačných platieb podľa modelov (s DPH):

Dohodnite si bezplatnú konzultáciu s našim odborným predajcom, ktorý vám vysvetlí všetky podrobnosti, aby ste si mohli vy alebo vaši hostia čo najskôr užívať spánok na kľúč bez starostí.

 

Ak máte záujem o služby alebo akékoľvek otázky, kontaktujte nás:

+421 905 353 020
sluzby@vegas.sk

Nainštalujte si našu mobilnú aplikáciu a majte všetky informácie po ruke:

QRsluzbyvegas.png

+421 902 428 992
Navigácia