Užívajte si dobrý spánok!

O spoločnosti Vegas

Milí priatelia,

cccccteším sa, že vás môžem privítať na stránke našej rodinnej spoločnosti, ktorá je oficiálnym a jediným zástupcom VEGAS na Slovensku a v Českej republike. Ak ste sa doteraz so spoločnosťou Vegas ešte nestretli, dovoľte nám predstaviť sa.

cccccOd roku 2007, kedy sme aj u nás na Slovensku začali snívať ten najkrajší sen o nádhernom, príjemnom a efektívnom spánku už prešiel nejaký čas, máme za sebou kus cesty a určite veľa výziev aj pred sebou. Kvalita našich výrobkov je deklarovaná dôležitým ocenením MODDOM 2008 a tiež nomináciou na cenu veľtrhu Nábytok a bývanie Nitra 2013. Matrace Vegas nájdete vo viac ako 15.000 domácnostiach po celom Slovensku  (takmer 1.000 000 po celom svete). Môžete na nich relaxovať v tých najlepších hoteloch ako je Hotel Borovica**** na Štrbskom plese či Grand hotel Jasná****, prípadne len tak si prísť vyskúšať matrac do našich značkových predajní po celom Slovensku. Úspešný predaj nás posúva a zároveň vedie k zodpovednosti. Snažíme sa naše výrobky inovovať, ale zároveň nezabúdať aj na každoročné charitatívne projekty, ktoré sa stali už pravidelnosťou. Po 13 rokoch sa tak spoločnosť Vegas stáva aj na slovenskom trhu autoritou a lídrom, čo do kvality a odbornosti, čo je našim cieľom od začiatku.

cccccDlhodobou víziou spoločnosti je stať sa na Slovensku spoľahlivým, poctivým, úprimným a stálym partnerom pre všetkých, ktorí milujú pohodlný spánok a tie najkrajšie sny. Chceme preto ďalej otvárať značkové predajne, kde vieme zabezpečiť kvalitné a odborné poradenstvo pri výbere matracov.  Zároveň zaistiť maximálny servis od nákupu, cez dodanie až po konečné užívanie a pozáručné služby. Riešenie prípadných reklamácií sa snažíme rýchlo a korektne, bez zbytočných prieťahov s maximálnou ústretovosťou voči zákazníkovi. Sme jediná spoločnosť na Slovensku, ktorá detailne zverejňuje všetky informácie o svojich výrobkoch a dodávateľoch. Vo firme si nových kolegov vyberáme veľmi dôkladne, ústretovosť a odborné znalosti prispievajú k dôveryhodnosti a zároveň spokojnosti zákazníka. Slovo „rodinná“ sa napokon pretaví aj do atmosféry spoločnosti, stretnete príjemných a ochotných kolegov, pripravených riešiť vaše požiadavky na kvalitný spánok.

Verím, že sa v prostredí spoločnosti Vegas budete cítiť príjemne a pohodlne a začnete snívať ten najkrajší sen.

Prajem vám príjemný a úspešný deň.

František Pitoňák

Riaditeľ spoločnosti, VEGAS Group s.r.o., Slovensko

 

Všeobecné informácie

Spoločnosť VEGAS bola založená v meste Brest (Bielorusko) v roku 1997 s prispením súkromného kapitálu viacerých západoeurópskych investorov ako spoločnosť s ručením obmedzeným (s.r.o.). VEGAS ako právnicka osoba je členom Slobodnej Ekonomickej Zóny mesta Brest, čo podniku poskytuje radu daňových a colných výhod. Spoločnosť sa špecializuje na výrobu ortopedických matracov a doplnkov pre zdravé spanie pod registrovanou značkou VEGAS. Geografická pozícia produkcie je veľmi výhodná - mesto Brest, cez ktoré prechádza veľmi významná európska cesta E30, spájajúca Paríž s Moskvou, sa nachádza v centre východnej Európy, na hranici medzi Bieloruskom a Poľskom. To firme VEGAS zabezpečuje veľmi rýchle dodávky surovín a výrobných komponentov z celej Európy, ako aj rýchlu a pohodlnú prepravu výrobkov zákazníkovi kdekoľvek, či už v západnej alebo východnej Európe.

 

Produkty

Spoločnosť pracuje nepretržite na zlepšovaní a rozširovaní svojho sortimentu výrobkov. V priebehu 10 rokov sa modelová rada matracov rozrástla od pár kusov až po tucty špičkových produktov. Dôkaz uspešného a veľmi efektívneho vývoja spoločnosti je skutočnosť, že rada modelov, ktoré boli vyvinuté a patentované pod značkou VEGAS, našli široké uplatnenie u mnohých iných výrobcov. Zoznam produktov, ktoré VEGAS vyrába, sa taktiež rozšíril - teraz sú to ortopedické matrace niekoľkých tried, ortopedické vankúše.

 

Matrace VEGAS sú zjednotené v kolekciách, ktoré sú určené pre zákazníkov s rôznymi nárokmi a rôznymi finančnými možnosťami. Kolekcia "Komfort" je základná kolekcia spoločnosti a pozostáva z matracov na základe nezávislých pružinových blokov; je orientovaná pre široký okruh zákazníkov. Kolekcia "Modern" vytvorená pre klientov idúcich v stopách súčasnosti, - v matracoch tejto kolekcie sú použité najmodernejšie technológie zabezpečujúce unikátnu mikroklímu počas spánku. Kolekcia "Exklusive" je taktiež vyrábaná na základe nezávislých pružinových blokov, no vďaka využtiu najnovších technológií a komponentov "prémiovej" triedy je určená najmä náročným klientom a klientom zameraných na luxus a eleganciu. Matrace kolekcie "Ekolatex" sú bezpružinové a vyrobené z kokosových, konopných vlákien OrthoHemp a latexu, skutočných prírodných materiálov. Kolekcia "Activ" obsahuje matrace vyrobené s najmodernejších penových materiálov Vegaflex PRO, najnovšou novinkou v oblasti zdravého spania.

 

Suroviny a komponenty od popredných európskych výrobcov a dodávateľov, výrobné technológie v spojení s manažmentom kvality podľa medzinárodnej normy ISO 9001:2000 umožňuje spoločnosti vyrábať produkty tej najvyššej kvality.

 

Vývoj

Od vzniku firmy VEGAS, v roku 1997, sa zvýšilo množstvo vyrobených produktov 8-násobne, počet pracovníkov 6-násobne a výrobná plocha 30-násobne na 16.000 m2. Spoločnosť sa pravidelne zúčastňuje najväčších východoeurópskych veľtrhov, mnohokrát už bola menovaná za nositeľa ceny a diplomu rôznych súťaží. Spoločnosť VEGAS vlastní mnoho vyznamenaní vlády Bieloruskej republiky za úspechy v oblasti kvality a taktiež bola ocenená aj na významnej výstave nábytku MODDOM 2008 v Bratislave za inovatívne riešenie kombinácie materiálov a lôžkových plôch a bola nominovaná na cenu veľtrhu Nábytok a bývanie 2013 v Nitre.

 

Odbytové trhy

Firma VEGAS sa od začiatku sústredí na rýchlo rozvíjajúce sa trhy bývalého Sovietskeho zväzu, ako Bielorusko, Kazachstan, Moldavsko, Rusko a Ukrajina. Od roku 2007 začala spoločnosť expandovať aj na trhy východnej a strednej Európy, kedy bolo založené zastúpenie v Slovenskej republike. Ďalší rozvoj spoločnosti smeroval v roku 2009 do Českej a Maďarskej republiky, 2011 do Litvy a v roku 2013 do Talianska. Prezentácia a realizácia produktov spoločnosti sa uskutočňuje cez široký hierarchický systém regionálnych zástupcov a dílerov.

 

Tím

Úspech spoločnosti je úzko spätý s tímom vysoko kvalifikovaných odborníkov so stálym profesionálnym rastom odbornej úrovne, ktorej sa spoločnosť starostlivo venuje prostredníctvom pravidelných stáží, školení a vzdelávacích programov.

 

Misia

Hlavný cieľ spoločnosti od uvedenia na trh – maximálna starostlivosť o zákazníka s ponukou najvyššej kvality. Sofistikovaná stratégia výroby a umiestnenie produktov, jasné stanovenie cieľov a umenie ich sledovať, schopnosť dynamicky sa rozvíjať v súlade so súčasnými požiadavkami umožňuje spoločnosti Vegas udržiavať si stabilné a vedúce postavenie na trhu.

 

 

 

 

+421 902 428 992
Navigácia