Užívajte si dobrý spánok!

Hlavné výhody matracov Vegas

25-rokov-zaruka.jpg

Záruka 25 rokov

V jadre matracov Vegas sú pružinové bloky, ktoré majú 25-ročnú záruku. Takáto kvalita je výsledkom mnohoročných skúseností na trhu, starostlivého výberu dodávateľov surovín a starostlivej kontroly kvality. Pružiny sú testované v súlade s EN 1957:2000 a taktiež prechádzajú testami, ktoré overujú ich spoľahlivosť v extrémnych podmienkach.

Záruka na matrace Vegas - 3 roky. V skutočnosti, ak je správne používaný, pružinový matrac vydrží mnohonásobne dlhšie vďaka vynikajúcej kvalite jeho hlavnej zložky - pružinového bloku.

certifikaty.jpg

Certifikáty kvality

Bezpečnosť a vysokú kvalitu materiálov použitých v matracoch Vegas zaručujú certifikáty:

euroLATEX — európsky certifikát kvality latexových blokov.
Oeko-Tex — osvedčenie o hygienickej bezpečnosti textílií, pružinových blokov a matracových náplní.
LGA — zaručujú vysoké funkčné vlastnosti materiálov.
ISO — medzinárodné certifikáty potvrdzujúce systematickú kontrolu kvality výrobkov, starostlivosť o životné prostredie a racionálne využívanie energie.

doprava.jpg

Doprava zdarma

Ako spoľahlivý a skúsený partner pre zdravý a kvalitný spánok si uvedomujeme, že veľké veci akými sú napríklad matrace či postele nie je možné prevážať osobným autom. A tak u nás za dovoz v rámci celej Slovenskej republiky neplatíte a doprava pri objednávke nad 100€ je pre vás zdarma. Pri objednaní menšieho alebo lacnejšieho tovaru v celkovej hodnote do 100 € vrátane je dodávka spoplatnená paušálnou sumou vo výške 8 € v rámci celej SR. V prípade objednania matracov z akcie "1+1" je doprava spoplatnená čiastkou 10€.

nestandard.jpg

Ľubovoľné rozmery

Matrace Vegas ponúkame v 30 štandardných veľkostiach v rozostupe po 5 cm na dĺžku a 10 cm na šírku matraca. Z takého množstva veľkostí si môžete vybrať požadovaný model matraca takmer na všetky postele.

Vegas je, na rozdiel od mnohých iných výrobcov, pripravený ponúknuť aj matrace neštandardných rozmerov. Ak medzi štandardnými veľkosťami nemôžete nájsť matrace požadovanej dĺžky a šírky, odborníci Vegas sú pripravení vyrobiť matrac podľa Vami požadovaných rozmerov. Tomu predchádza výpočet výrobného času a nákladov objednávky...............................................................................



+421 902 428 992
Navigácia